Toimiston sisustuksen suunnittelu

09:07

Eräänä maanantaina kävin tutustumassa Tamperelaisen tukiopetus- ja koulutuspalveluita tarjoavan Lukiklinikan tiloihin. Käynti oli kokonaisuudessaan inspiroiva. Juuri remontoitu, hyvällä maulla ja tietyllä miehekkäällä puhdaslinjaisuudella sisustettu toimistotila valmiine visioineen sai oloni tuntumaan kotoisaksi. Toimisto tarvitsi vielä suunnitelman asiakastapaamisille tarkoitettuun tilaan ja ripauksen naisen kädenjälkeä.
Suunnittelutoimisto Revanssia blogi lukiklinikkaSuunnittelutoimisto Revanssia blogi lukiklinikkaSuunnittelutoimisto Revanssia blogi lukiklinikka
Suunnitelmassani hain yksinkertaista, siistiä ja käytännöllistä. Lähdin liikkeelle siitä ideasta, että asiakkaat ovat pääsääntöisesti lapsia, jotka tulevat tapaamisiin vanhempiensa kanssa. Valitsin kaksi mustanharmaata Furninovan Sixteen rahia lasten istuimiksi ja tuomaan tilaan haluttua kontrastia. Sohva on tarkoitettu vanhempien valtakunnaksi, ja tämä ROOM21 -verkkokaupan valikoimasta löydetty Formaterialin Ving tarjoaa juuri niitä haettuja suoria ja puhtaita linjoja tehden kokonaisuudesta ajattoman. Kaupungissa pitää päästä lähelle luontoa, joten valitsin valkotammisen Rowicon Yumi -sohvapöydän, jonka kolmijalkaisuudesta sekä siitä juontuvasta epäsymmetrisyydestä henkilökohtaisesti pidän.  Vallilan Kelohonka -tyynynpäällinen oranssina lämmittää tilaa ja sopii jo tilassa valmiiksi oleviin terrakotan värisiin ruukkuihin. Lisäksi suunnittelin toimistotilaan taidetta asiakkaani kehittämistä Kirjaimix-lukipalikoista.
Suunnittelutoimisto Revanssia sisustussuunnitelma
Suunnittelutoimisto sisustussuunnittelu Revanssia blogi lukiklinikka kirjaimix

You Might Also Like

0 kommenttia