Asta Rakentaja ja Sisustus 2016 -parhaat

11:45

Pirkanmaan suurin rakentamisen, remontoinnin, sisustamisen ja asumisen messutapahtuma viihdytti ihmisiä viikonlopun yli Pirkkahallissa. Itse lähdin tapahtumaan kiinnostuneena perinteisistä kädentaidoista, uutuustuotteista, keittiöistä ja kylpyhuoneista sekä materiaaleista ja taiteesta.

Tänä keväänä koteihin tuodaan erilaisia metalleja kuten messinkiä ja kultaa. Spalife

Spalife

Valkoinen on väistymässä värien tieltä sisustuksessa ja Spalife olikin koonnut upeita kollaaseja osastolleen toimivasta värinkäytöstä.

Spalife

Spalife

Karelia

Kontrasti on yksi vuoden 2016 trendeistä ja tummaa uskalletaan käyttää suuremmillakin pinnoilla kuten takoissa ja keittiöissä. JJJ-Takkapalvelut / Contura-takat

Ideal-keittiöt

Sagalaga Design oli minulle uusi tuttavuus suomalaisien tuotteiden saralla ja heidän valloittavat kuosinsa ilahduttivat. Kuvassa näkyvä puinen seinävalaisin oli nyt ensikertaa näytillä yleisölle ja sai ainakin tämän puuseppäopiskelijan hyväksynnän.

Sagalaga Design

Sagalaga Design

Henkilökohtaisiin suosikkeihini osoittautui jälleen Designverstas Omana, joka ihastuttaa tamperelaisuudellaan, hiililankalampuillaan sekä valaisimien kauniilla ja sirolla muotoilulla. 

Rosoinen keramiikka on luonnonmukaista ja vastaa nykypäivän mieltymykseen itsetehdystä tai itsetehdynnäköisestä tuotteesta. Ateljee Sulka esitteli tapahtumassa upeita keramiikkavalaisimiaan.

Taiteilija Moona Metsoilan näyttely puhutteli D-hallissa. 

 Seinäruusun ja Nooran verhoomon yhteinen osasto oli satumaisen värikäs ja kutsuva.

You Might Also Like

0 kommenttia